Ensurt per una fuita de gas al carrer Llibertat

fuita gas LlibertatAquest dimecres, al voltant de les tres de la tarda, els serveis d’emergències de Malgrat de Mar han rebut l’avís que s’havia produït una fuita de gas. En concret, al carrer Llibertat del municipi.
Tot apunta, segons informacions recollides en el lloc dels fets, que un camió del servei de recollida d’escombraries ha arrencat una canonada del gas de la paret d’una vivenda. També ha arrossegat part del cablejat telefònic de la mateixa casa. Ha estat un veí de la zona qui, ràpidament, ha tancat la clau de pas del gas, evitant així que es produïssin mals majors.
Sortosament no s’ha hagut de lamentar danys personals.
Tècnics de l’empresa de gas s’han desplaçat fins el lloc dels fets per arreglar l’avaria i facilitar als veïns els subministrament del servei.

Anuncis