Tot a punt al CTM per celebrar l’estiu

estiu CTMPer aquest estiu, el Club Tennis Malgrat ha programat un seguit d’activitats destinades a fomentar la pràctica de l’esport. Algunes es poden realitzar en família i estan obertes a tothom. Des del club, se’n destaca especialment el torneig 12 Hores, que tindrà lloc el dia 16 de juliol. Es tracta d’una competició que aplega diferents modalitats esportives com tennis, waterpolo, futbol, voleibol, natació, pàdel i tennis taula. Enfronta a dos equips formats pels participants que s’hi hagin inscrit. “És una de les festes estrella del club; l’any passat hi van participar unes 200 persones”, ha subratllat Jordi Torrent, director tècnic del CTM.
El Torneig Pàdel Mixtes també despunta com una de les activitats esportives que més públic atrau a les instal·lacions del club durant l’època estiuenca. Es farà els dies 9 i 10 de juliol.

De cara a l’agost, una de les festes importants és el Circuit Juvenil de Tennis. Es desenvolupa al llarg de dues setmanes, del 8 al 21. En aquesta competició, segons ha indicat Jordi Torrent, “es jugaran totes les categories, des dels més petits als més grans”.
El mateix mes d’agost, les pistes del club acolliran un clàssic amb gairebé vint anys d’història: el Memorial Open Herberg. Un esdeveniment esportiu que comptarà amb la presència dels cinquanta millors tennistes de l’estat.

Per al CTM, les activitats que es desenvolupen a les instal·lacions del club els pròxims mesos tenen com a prioritat que “els participants visquin intensament l’estiu, que tothom que vingui al club hi trobi el seu espai”.

La Nit del CTM, el Casal i Estada i la Festa Final d’estiu són les activitats que complementen aquesta temporada al club.