El CAP es defensa

CAP corpoEl Centre d’Atenció Primària de Malgrat de Mar ha sortit al pas de les demandes efectuades els darrers dies en relació al cessament d’un dels facultatius del centre.
A través d’un comunicat, la direcció del CAP manifesta que és “responsabilitat única” del metge “prendre les decisions que li són pròpies d’acord amb criteris clínics i professionals”. En base a això, des del centre s’assenyala que en el cas denunciat per un dels pacients “no era adient la baixa laboral sol·licitada”.

Des del CAP se subratlla que qualsevol usuari del servei “pot sol·licitar un canvi de metge o bé posar una reclamació si es considera que s’ha pogut errar en una decisió mèdica o bé faltar a les normes de tracte”. També s’afegeix que “en tots els casos es pot sol·licitar entrevista i parlar amb la direcció del centre per tal de trobar la millor solució pel pacient”.

El comunicat emès pel CAP finalitza recordant els “resultats excel·lents en satisfacció i qualitat” que se’ls ha reconegut. També s’indica que diàriament s’atenen entre 450 i 500 persones de totes les edats. A més, s’assegura que es continuarà treballant “per mantenir i millorar la salut” dels veïns i veïnes de Malgrat de Mar.

Anuncis