Malgrat Nord reclama solucions a la inseguretat al barri

Malgrat NordVeïns i veïnes del barri Malgrat Nord han tornat a posar de manifest el clima d’inseguretat que es viu a la zona. Reclamen solucions com, per exemple, més presència policial al carrer. Alguns també lamenten la manca de resposta política davant una situació que, diuen, va en augment.

La queixa dels veïns revifa després dels fets ocorreguts aquest passat dilluns a la nit. Un jove de 20 anys d’edat va morir al carrer Eivissa com a conseqüència de les ferides per arma blanca que li va produir un altre noi, també veí de Malgrat de Mar.
Els fets van passar en un pis. Els dos joves s’haurien barallat per causes que s’investiguen. La víctima va sortir al carrer demanant auxili, on va quedar estès al terra. Alertats pels veïns, policia i serveis mèdics es van desplaçar fins el lloc del succés. No van poder fer res per salvar la vida al jove.

Des del consistori malgratenc s’ha condemnat els fets, qualificant-los d’aïllats. També s’ha recordat que al llarg de les darreres setmanes s’ha reforçat la seguretat al barri amb la presència de la unitat canina. S’ha subratllat que els delictes a la zona han disminuït en un 7% durant els últims 12 mesos.

Anuncis