Reordenant el Mercat Municipal

mercat municipalAquest passat divendres dia 1 de juliol finalitzava el termini per optar a una de les parades buides del Mercat Municipal de Malgrat de Mar. Es tracta d’un pas més que fa el consistori per reordenar i revitalitzar l’espai.
Segons ha explicat el regidor Miquel Ruiz, s’han presentat vàries persones interessades en obtenir una de les parades. La majoria són veïns del municipi, però també n’hi ha de fora. “Estem oberts a tothom”, ha subratllat Ruiz. Alguns han expressat la voluntat de vendre-hi productes relacionats amb l’alimentació com bacallà o oli, segons el regidor.
Als nous comerciants se’ls concedirà la parada per un període de quatre anys, fins el 20 de desembre de 2020. En l’actualitat, al mercat n’hi ha deu, cinc de les quals estan en desús.

El Mercat Municipal de Malgrat de Mar compta amb 25 d’història. Des de fa un temps s’hi estan aplicant diverses accions amb l’objectiu de dinamitzar-lo. S’hi han fet tallers, concursos i sortejos adreçats als clients. El mes d’abril les instal·lacions del mercat municipal van acollir la primera edició del Música i Tapes, un esdeveniment on s’hi van aplegar centenars de persones.