Roben de matinada en una botiga del centre

robatori ramon turroEl robatori ha tingut lloc durant la matinada d’aquest dimecres. En concret, en un establiment del carrer Ramon Turró, al centre comercial de Malgrat de Mar. Els lladres haurien utilitzat unes tisores industrials per tallar la persiana del local i entrar-hi a robar. Segons ha explicat l’encarregada de la drogueria-perfumeria, ningú hauria sentit res. No ha estat fins que un veí de la zona, al voltant de les sis del matí, se n’ha adonat i ha avisat la policia.
Els delinqüents s’han endut bàsicament material de cosmètica com maquillatge, cremes i pintures de valor elevat i de “fàcil revenda”, ha indicat l’encarregada de la botiga.

Al llarg del matí del mateix dimecres, agents de la policia científica prenien mostres de les empremtes dactilars que haurien pogut deixar els autors del robatori.

Anuncis