Els polítics es reuniran amb els veïns de Malgrat Nord

carrer EivissaEn el decurs de la sessió plenària celebrada aquest dijous al vespre, la CUP ha posat damunt la taula la necessitat de convocar als veïns de Malgrat Nord amb l’objectiu que expressin les problemàtiques que viu el barri. La Candidatura d’Unitat Popular ha proposat l’organització del debat arran el clima d’inseguretat amb el què els veïns diuen conviure darrerament. L’equip de govern local i els partits a l’oposició s’hi han mostrat públicament partidaris. Han acordat realitzar una assemblea entre els mesos de setembre i octubre, en un espai encara per determinar.

La regidora de la CUP, Núria Casajuana, ha agraït el suport a la moció. Casajuana ha manifestat el seu desig que el fet “obri la veda a assemblees als barris del poble amb naturalitat”. En aquest sentit també s’ha expressat l’alcalde de Malgrat de Mar, qui ha afegit que la trobada serà “un punt de partida per escoltar altres zones del municipi”.

Anuncis