Queixes per les condicions de treball al Casal Municipal d’Estiu

casal municipal estiuResponsables del casal municipal d’estiu de Malgrat de Mar han manifestat les males condicions amb què han de desenvolupar alguns aspectes de la seva feina. S’han queixat de l’espai on està ubicat el casal, a l’escola Montserrat. Consideren que no és el lloc més idoni per a l’activitat, tenint en compte el gruix d’infants que s’hi han apuntat, més de 300.
Les monitores també han denunciat la seva preocupació pel retard que porten els treballs d’instal·lació d’un tendal al pati. Aquest ha de servir per procurar ombra durant les hores de més calor al llarg del dia, la qual cosa ha de permetre que els nens i nenes realitzin activitats a l’exterior de l’edifici.
“És molt difícil treballar sense un espai adequat, ni matí ni tarda. Demanem que es respongui amb unes instal·lacions adequades que ens facilitin la feina”, han reiterat.

El regidor Òliver Sánchez ha contestat que des del consistori “s’està treballant a marxes accelerades”. Ha atribuït el retard dels treballs per instal·lar el tendal a “problemes amb l’edifici”. “Estem fent tot el possible”, ha subratllat.

Les monitores del casal van denunciar aquesta situació durant el ple de dijous.

El Casal Municipal d’Estiu va iniciar les seves activitats el passat divendres dia 1 de juliol. Enguany s’hi han inscrit un total de 358 nens i nenes.

Anuncis