Un incendi a Malgrat de Mar obliga a tallar la circulació de trens

imatge: Policia Local

imatge: Policia Local

Aquest dissabte al vespre, al voltant de les vuit, s’ha declarat un incendi en una zona de canyes pròxima a l’antic pont d’en Pixota, a Malgrat de Mar. El foc ha obligat a tallar el subministrament elèctric a la línia ferroviària. Han estat els bombers els qui ho han demanat per tal de poder treballar amb tota seguretat. La circulació de trens ha quedat interrompuda durant dues hores aproximadament. Mentrestant, s’ha donat transport alternatiu als passatgers afectats, segons s’ha indicat des del servei de rodalies. Degut al foc, també s’ha hagut de desviar la circulació de vehicles a la carretera de Blanes.
Al voltant de les deu la nit, els bombers han donat el foc per extingit.

Anuncis