Denuncien la perillositat del terra de la piscina municipal

terra piscina MalgratUsuaris de la piscina municipal de Malgrat de Mar han denunciat el perill que representa les característiques del terra de les instal·lacions. Diuen que rellisca quan es mulla d’aigua i que ja hi ha hagut diversos accidents. A més, l’estat del servei ha provocat que alguns malgratencs hagin preferit triar com a zona de bany la piscina municipal de Palafolls.

La queixa dels usuaris arrenca del passat mandat i, han afirmat, encara no se’ls ha fet cas. Alguns han presentat una instància a l’ajuntament denunciant la situació amb l’objectiu que se solucioni el problema. Han assenyalat que existeixen diversos sistemes i productes per evitar que el terra del voltant de la piscina sigui relliscós.

Per la seva banda, el regidor d’Esports ha indicat que el terra “està homologat”. Miquel Ruiz, ha assenyalat que “cap empresa del sector garanteix que la gent no pateixi relliscades”. També ha manifestat que no té constància de cap queixa oficial per part dels usuaris i ha expressat la seva voluntat de canviar el terra de la piscina de cara a l’any vinent.