Evitar robatoris en els cotxes estacionats a la platja

camí pomereda platjaAmb l’arribada de l’estiu i la calor, el voral del camí de la Pomereda de Malgrat de Mar es converteix en una zona habitual on deixar-hi el vehicle estacionat. Ho fan els banyistes que freqüenten la platja de la Conca per disfrutar del bany una llarga estona. Una situació que, en ocasions, aprofiten els lladres per endur-se els objectes de valor que hi ha dins dels cotxes.

Des de la Policia Local de Malgrat de Mar s’ha recordat que és important tenir present alguns consells per evitar “robatoris amb força a l’interior de vehicles” com deixar el cotxe sempre tancat -amb les finestres pujades-, no deixar-hi objectes de valor a la vista, bosses o el dispositiu de navegació.

La policia també ha assenyalat que precisament aquest tipus de delictes és un dels que més ha disminuït darrerament al municipi.

Anuncis