Triomf de participació al Torneig Pàdel Mixtes

imatge: Hàbitat Malgrat

imatge: Hàbitat Malgrat

Al llarg de tot aquest passat cap de setmana, les instal·lacions del Club Tennis Malgrat han acollit el Torneig Pàdel Mixtes. Una competició esportiva on hi han participat un centenar d’aficionats a aquest esport. El torneig va començar divendres a la tarda, dissabte es van celebrar “els partits forts” i diumenge van tenir lloc les finals.

Xavi Quesada, membre de la direcció esportiva del CTM, n’ha fet una valoració més que positiva. Ha destacat sobretot la participació, que ha qualificat d’elevada. Un fet que, segons Quesada, “ha donat molta vida al club aquests tres dies”. “La gent s’ha mostrat molt contenta per l’organització de l’esdeveniment”, ha subratllat.
El Torneig Pàdel Mixtes ha arrossegat no només a esportistes sinó també a familiars i amics dels participants. En total, doncs, al campionat s’hi han acostat més de 200 persones vingudes de poblacions com Malgrat de Mar, Mataró, Calella o Blanes que, d’una manera o altra, han gaudit de la jornada esportiva al club.

Des del CTM han manifestat la seva voluntat de seguir treballant en aquesta línia, amb l’objectiu de fomentar de l’activitat esportiva al municipi.