Neix l’Associació d’Immigrants Units

El Rovell, seu de l'associació

El Rovell, seu de l’associació

L’Associació d’Immigrants Units de Malgrat de Mar comença a caminar. Neix amb la voluntat de donar aixopluc a les necessitats comunes i bàsiques de les persones immigrades del municipi.
Un dels seus impulsors, Lino Cantero, ha indicat que l’associació d’immigrants existent des de fa uns anys a Malgrat de Mar bàsicament focalitza la seva feina en els països d’origen. Degut a això, ha dit Cantero, moltes de les problemàtiques locals que tenen els nouvinguts sovint queden relegades a un segon terme. “Cal treballar pels problemes locals dels immigrants”, ha reiterat.

L’acte fundacional de l’associació es farà el dia 4 de setembre. Es presentaran els estatuts, així com les persones que formaran part de la junta directiva. L’entitat tindrà la seva seu oficial al local de l’Ateneu Popular el Rovell, al carrer de Mar.

Anuncis