El conductor d’un cotxe s’endormisca i provoca un accident

un dels vehicles implicats en l'accident

un dels vehicles implicats en l’accident

Segons ha informat la policia, el conductor d’un vehicle que circulava per la N-II en sentit Pineda de Mar s’ha endormiscat. Ha envaït el carril contrari, ha topat amb el lateral d’un cotxe i ha causat la col·lisió amb un altre. Els fets han ocorregut aquest dilluns a la tarda, al voltant de les cinc. En concret, en el punt de la carretera a l’alçada del carrer Sant Genís de Malgrat de Mar. L’accident ha obligat a habilitar un carril alternatiu a la mateixa N-II per facilitar la circulació als vehicles que hi transitaven.

La topada entre els cotxes ha estat de consideració. La conductora d’un d’ells ha patit ferides lleus. Ha estat traslladada a l’hospital de Blanes. Cap de les persones implicades en l’accident és veïna del municipi.