Estudien reformar la plaça de Can Mercader

plaça can mercaderEl consistori malgratenc planeja reformar la plaça Pere III, al barri de Can Mercader, ubicada entre l’avinguda del Carme i el carrer Abat Oliba. Membres del govern local s’han posat en contacte amb diversos veïns per expressar-los la seva intenció de renovar aquest espai. També se’ls ha comunicat que abans d’iniciar el projecte caldria urbanitzar el carrer Llibertat.
Alguns veïns han aplaudit la proposta. Han demanat, però, que se’ls doni la oportunitat de reunir-se amb els responsables del projecte ja que sol·liciten que es faci de manera participativa, amb la gent del barri i on tothom hi pugui dir la seva.

La reforma de la plaça Pere III és una antiga demanda del veïnat del barri. Molts veïns consideren que la zona està oblidada des de fa temps i que hi calen actuacions, algunes urgents.

Anuncis