Malgrat Nord celebra la festa d’estiu

festa malgrat nordL’Associació de Veïns de Llevant de Malgrat de Mar ja ho té tot a punt per a la celebració de la seva festa d’estiu. L’acte es farà aquest cap de setmana. En concret, divendres i dissabte, 22 i 23 de juliol respectivament.
El tret de sortida oficial a la festa el donarà divendres la Pubilla del municipi, Irina Carnicero. Serà amb el pregó que es farà a la plaça del pavelló Germans Margall a les set de la tarda.
Al llarg d’aquests dos dies, la festa del barri Malgrat Nord estarà farcida d’espectacles bàsicament musicals com flamenc, havaneres, sevillanes i actuacions de cantants en solitari i un disc-jockey. Però també n’hi haurà d’adreçades al públic infantil. Per als més petits s’ha programat la festa de l’escuma i un berenar de xocolata i melindros.

El president de l’Associació de Veïns de Llevant, Lino Cantero, ha agraït l’aportació econòmica que fan una seixantena de negocis de la zona ja que gràcies a ells la festa d’estiu del barri Malgrat Nord és possible.

Anuncis