Un miler de persones reclama una platja per a gossos

platja Malgrat Centre (arxiu)

platja Malgrat Centre (arxiu)

Al llarg dels darrers dies s’ha posat en marxa una campanya per reclamar un espai per a gossos a la platja de Malgrat de Mar. La iniciativa s’ha endegat a través de la plataforma change.org i ja l’han signada un miler de persones.

Els promotors de la campanya consideren que “durant el mesos d’estiu, els animals també pateixen les altes temperatures”. Qualifiquen d’injust el fet que les seves mascotes “no puguin refrescar-se havent-hi espais de platja on, amb prou feines, hi ha gent”.

En l’actualitat, segons l’ordenança de civisme i convivència, està explícitament prohibit “portar animals de companyia a les zones i llocs públics de bany, a la sorra
i a l’aigua, en èpoques d’afluència de banyistes”. Hi ha excepcions com els gossos d’assistència, sempre i quan hi vagin acompanyats pels seus amos.

Anuncis