Plaça Seynod: les restes de la festa

plaça seynod carretilles

Dues setmanes després de la seva inauguració, la plaça Seynod de Malgrat de Mar presenta l’aspecte que mostra la imatge. Encara hi ha restes evidents de la festa que va servir per a estrenar l’espai com desenes de carretilles escampades pel terra, que es van usar durant l’espectacle de foc.
Per norma general, són els serveis municipals de neteja els qui s’encarreguen de netejar i tornar a condicionar els espais públics després de que s’hi hagi realitzat una activitat.

El passat 6 de juliol Malgrat de Mar va inaugurar la plaça dedicada a la població francesa de Seynod, amb qui està agermanada des de fa deu anys. Durant l’acte, es va realçar els treballs que s’han dut a terme per fer la plaça. Segons el consistori, s’ha habilitat la zona per convertir-la en un “espai verd sostenible amb un manteniment de baix cost”. La plaça compta amb arbres, mobiliari urbà i enllumenat públic. També s’hi ha posat un sistema de drenatge d’aigües pluvials i reg automatitzat. Les obres han costat uns 60.000 euros.