Blanes desmenteix l’alerta terrorista al municipi

imatge: Mossos

imatge: Mossos

Les darreres hores s’han propagat diversos rumors relacionats amb la seguretat dels Focs d’Artifici a Blanes. En concret, sobre el desplegament dels cossos de seguretat davant la possibilitat d’un atemptat terrorista. Des del consistori blanenc es desmenteix rotundament la situació, així com les falses notícies que circulen a través de les xarxes i que algun mitjà de comunicació ha reproduït de manera tergiversada i interessada.
Des de Blanes s’ha recordat que “les mesures de seguretat i les accions específiques que es duen a terme atenent al nivell 4 d’alerta comporten específicament, entre d’altres mesures, controls d’accés en grans esdeveniments i unitats de policia realitzant el servei amb arma llarga, sempre a nivell preventiu”.

També s’ha assenyalat que tant l’ajuntament com els cossos d’emergència i seguretat treballen amb l’objectiu de garantir “que tota la ciutadania, blanencs i visitants, puguin gaudir amb seguretat i amb totes les garanties possibles dels espectacles pirotècnics, un dels principals ingredients de la Festa Major de Santa Anna que se celebra durant aquests dies”.