Un únic carrer al concurs per engalanar

imatge: lamevabarcelona

imatge: lamevabarcelona

Un únic carrer s’ha presentat al primer concurs d’engalanar carrers per la festa major de Sant Roc a Malgrat de Mar. Una idea que naixia amb la voluntat de fomentar la participació i la implicació dels veïns del municipi a la festa.

Després de remarcar que es tracta d’una activitat sorgida d’un procés participatiu, “fruit d’una iniciativa popular”, el responsable polític de l’àrea de cultura ha atribuït l’escassa participació al concurs a diferents factors. Albert Cuní considera que potser “no s’ha potenciat prou”. En qualsevol cas “si ha faltat alguna cosa hem de prendre nota”, ha indicat el regidor. “Quan es posa en marxa una nova proposta n’hi ha que arrenquen més ràpidament i d’altres que ho fan lentament”, ha afegit.
Albert Cuní ha assegurat que fins després de la festa major no serà el moment d’entrar a valorar les causes que hagin pogut contribuir a aquesta baixa participació. “Ara és prematur fer-ho”, ha subratllat. Cuní, però, s’ha mostrat optimista i no ha descartat la possibilitat de repetir l’any que ve el concurs d’engalanar carrers.

El dia 5 d’agost, just abans del pregó, es donarà a conèixer el carrer i el veredicte del jurat.

Anuncis