Caminar per una bona causa

posterjoanpetitMalgrat es Mou i el CP Malgrat organitzen una nova edició de la Caminada Nocturna. Es tracta de la vuitena marxa d’aquesta convocatòria. Un esdeveniment que es desenvolupa amb l’objectiu de recaptar diners per a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. Els diners que es recullin es lliuraran a l’Hospital Sant Joan de Déu amb la finalitat que es continuï investigant per poder lluitar contra aquesta malaltia.

La caminada tindrà el punt de sortida a les Peixateries Velles. Serà el dissabte dia 6 d’agost a les 21:30 h. Farà un recorregut a peu d’uns vuit quilòmetres d’anada i tornada; passant pel carrer de Mar, Passeig de Mar i avinguda del Pins fins al límit amb Pineda de Mar. Des de l’organització s’ha recordat que els participants han de portar una llanterna, calçat còmode i “ganes de passar-s’ho bé”. En finalitzar la marxa s’oferirà síndria als caminants.

Inscripcions

Aquest dissabte dia 30 de juliol, des de les cinc de la tarda fins passades les vuit del vespre, l’organització instal·larà una parada a la plaça de l’Església de Malgrat de Mar. Els interessats en formar d’aquest gest solidari s’hi podran inscriure per tres euros. També ho podran fer el mateix dia de la Caminada Nocturna. Rebran un lot amb una bossa, caldo i una polsera fluorescent.

En la darrera edició de l’esdeveniment hi van participar unes 800 persones.

Anuncis