Exhaurides les entrades per a la Festa dels Empestats

entrades empestatsAquest dissabte a la tarda, un centenar de persones han fet cua davant les portes del Centre Cultural per aconseguir entrades per a la Festa dels Empestats. Se n’han posat a la venda un total de 550. S’han exhaurit totes en poc menys d’una hora.
Enguany, l’organització havia limitat a sis el nombre màxim d’entrades per persona.

Des de l’organització s’ha agraït la resposta del públic i l’interès que desperta l’activitat. També han lamentat que molts altres s’hagin quedat sense entrada. S’ha recordat, però, que des dels empestats cada any es fa tot el possible i s’estudien diversos sistemes per ampliar l’assistència a l’espectacle. S’ha subratllat que per aquesta edició s’ha augmentat el nombre de grups a les visites guiades.

La Festa dels Empestats es farà el dia 14 d’agost. Les visites guiades començaran a les 21 h. Hi haurà 11 grups formats per 50 persones cadascun.

Anuncis