Demanen una xarxa Wi-Fi gratuïta a Malgrat de Mar

germans margallLa situació de crisi econòmica i la necessitat d’accés constant a internet són, en resum, alguns dels arguments que s’esgrimeixen per sol·licitar que s’impulsi abans de 2018 una xarxa Wi-Fi lliure, oberta i gratuïta a Malgrat de Mar. Ho fa el grup municipal d’Esquerra. A la demanda, els republicans afegeixen que “sense l’accés de tots els ciutadans a la informació digital en igualtat de condicions, no és possible construir una societat més justa i més igualitària”.
Aquesta xarxa Wi-Fi, segons proposa Esquerra, s’hauria d’instal·lar de manera progressiva en determinats espais com, per exemple, els pavellons esportius, el camp de futbol, les Peixateries Velles, la biblioteca o la plaça de l’església.

El partit republicà traslladarà aquesta demanda a la resta de grups polítics durant la sessió plenària que s’ha de celebrar aquest dijous a la tarda.