Malgrat de Mar, sense Wi-Fi gratis

Els vots del PSC, JxM i PP han impedit implantar a Malgrat de Mar una xarxa Wi-Fi lliure, oberta i gratuïta abans de l’any 2018. La proposta, presentada per Esquerra en el ple municipal de dijous, incloïa la demanda d’instal·lar accés a internet en determinats espais públics.

Tot i coincidir en la seva essència, el govern local ha considerat que la implantació definitiva de la xarxa Wi-Fi hauria d’estar supeditada a un estudi previ sobre la viabilitat econòmica i sanitària corresponent. Esquerra ho ha rebutjat ja que ha considerat que aquest fet estava contemplat en la prova pilot que se sol·licitava fer a l’ajuntament, les Peixateries Velles i la biblioteca.
Un altre dels punts discordants ha estat el del calendari de l’actuació. El govern municipal ha demanat més temps per tirar-ho endavant. Esquerra també s’hi ha negat. “Estem intentant posar-nos al dia en una qüestió en la que, pensem, anem bastants anys endarrerits”, han assenyalat.

Anuncis