Incendi en un taller mecànic a Malgrat de Mar

foto: Oxue Ekay

foto: Oxue Ekay

Aquest dissabte, al voltant de les onze del matí, un cotxe s’ha incendiat. Els fets han ocorregut a l’interior d’un taller mecànic, ubicat a l’avinguda Costa Brava. Segons s’ha indicat des de la policia, l’incident s’ha produït mentre els treballadors reparaven el dipòsit de combustible del vehicle, que ha explotat. Sortosament, ningú ha resultat ferit. Com a conseqüència de l’incendi, s’ha hagut de tallar el trànsit de vehicles a l’avinguda Costa Brava. Ha estat una mesura de precaució i per facilitar als bombers les tasques d’extinció del foc.

L’incendi ha despertat l’alarma entre molts banyistes. Alguns han pensat que es cremava un hotel del Passeig Marítim ja que la columna de fum era visible de la platja.

Anuncis