Malgrat de Mar busca un Director de Serveis Territorials

El govern de Malgrat de Mar ha creat la plaça de Director de l’àrea de Serveis Territorials. La persona que l’ocupi cobrarà uns 87.000 euros bruts a l’any i tindrà, entre altres funcions, la responsabilitat de gestionar la citada àrea. PSC i JxM han assegurat que es triarà a través d’un “concurs de mèrits” per tal de trobar la persona més qualificada.
El govern local justifica la creació de la nova plaça per la necessitat de “reestructurar una àrea que no està funcionant idòniament”. La descoordinació i poca eficiència està provocant errors i retards en les obres.

Esquerra i la CUP s’hi oposen. Els republicans han considerat que el cost de la contractació d’aquest director d’àrea caldria invertir-lo en àmbits relacionats amb serveis socials o educació. Des de la CUP s’ha criticat les formes en la contractació i el sou, que han qualificat d’elevat. També, segons la CUP, “aquesta necessitat ja venia imposada des del mandat anterior”. Des de fa temps “ja sona un nom”, han afegit. Un fet que s’ha negat. La CUP ha manifestat que presentarà al·legacions a la plaça de Director de Serveis Territorials.

Per altra banda, la proposta ha rebut el vist-i-plau del PDC i el PP. Ambdós partits han coincidit en la necessitat d’aquest càrrec per dirigir el departament.

Anuncis