Lluís Escudero, 1r premi en pintura local

Lluís EscuderoEl pintor malgratenc Lluís Escudero Bat s’ha endut el primer premi en la modalitat de pintura local del Concurs de Pintura Ràpida. El segon de la mateixa categoria ha estat per Daniel Pagans.
Han estat dos dels premis atorgats durant la 38ena edició d’aquesta activitat que se celebra a Malgrat de Mar, en el marc de la festa major de Sant Roc. El concurs ha tingut lloc aquest diumenge, des de les vuit del matí fins a les dues de la tarda. Enguany s’hi han presentat un total de 35 pintors; vinguts de poblacions com Arenys de Munt, Banyoles, Sabadell, Lloret de Mar, Moià, Lleida i Barcelona.
Des del Cercle Artístic de Malgrat, encarregat de l’organització de l’acte, s’ha volgut assenyalar la satisfacció expressada per bona part dels participants. Tots ells, segons el seu president, han reconegut la vàlua dels quadres premiats en les diferents categories del concurs.

Els quadres participants es poden veure exposats a la Capella de l’Antic Hospital fins el dia 14 d’agost.