Desaparegut un avi amb demència senil a Malgrat de Mar

jose luis lopezFa dos dies que busquen José Luis Hernández López. Es tracta d’un veí de Malgrat de Mar, de 72 anys d’edat, que va desaparèixer dijous al matí. Pateix demència senil.

Aquest dijous dia 11 d’agost, com era habitual, l’home va sortir a fer un volt cap a les nou del matí. Segons han explicat els seus familiars a elmalgratenc.cat, pràcticament sempre feia el mateix recorregut: camí de la Pomereda, Pla de Grau… A les cinc de la tarda van saltar les alarmes ja que l’home encara no havia tornat a casa. Els familiars van avisar la policia. De cara al vespre es va posar en marxa un ampli desplegament dels equips d’emergència per buscar l’avi. L’operació es va allargar fins el matí de divendres. La cerca es va concentrar a la zona on passejava. Rastrejant vorals i zones boscoses. Hi van participar Policia Local, Bombers Voluntaris i de la Generalitat i Mossos d’Esquadra. També es va fer enlairar un helicòpter dels GRAE. Tot i els esforços, la recerca no va donar resultats positius. El dispositiu d’emergència per tal de localitzar l’home va finalitzar aquest divendres al migdia. Ara el cas és en mans dels Mossos d’Esquadra, que utilitzen altres vies amb l’objectiu de trobar el desaparegut.

En el moment de la seva desaparició, l’home vestia polo i texans de color gris i portava sabates marrons. També duia ulleres i un rellotge amb l’esfera daurada i la corretja de color blau marí. L’últim cop que se’l va veure rondava l’avinguda Bon Pastor de Malgrat de Mar. En base a això, la família l’ha estat buscant al llarg de tot el Passeig Marítim, fins a Santa Susanna.

En cas de disposar de qualsevol informació relacionada sobre la desaparició de José Luis Hernández López, es demana que es comuniqui al telèfon d’emergències 112.

Anuncis