Apareix sa i estalvi l’avi desaparegut dijous a Malgrat de Mar

imatge de La Verneda (Google)

imatge de La Verneda (Google)

Aquest diumenge al vespre s’ha localitzat José Luis Hernández López, l’home de 72 anys d’edat de Malgrat de Mar desaparegut des de dijous. Se l’ha trobat prop de la seva antiga residència: al barri de La Verneda, a Barcelona. Ha estat un veí de l’edifici on el desaparegut vivia fa uns anys qui hauria donat l’avís. Segons ha explicat la família a elmalgratenc.cat, estava assegut en un banc, amb evidents símptomes de deshidratació i fatiga. L’home -que pateix demència senil- ha estat traslladat a l’hospital, on se li ha realitzat un reconeixement mèdic per tal d’avaluar en profunditat el seu estat de salut.

Els responsables policials estan investigant com el desaparegut hauria arribat fins a Barcelona. Tot indica, segons els seus familiars, que ho hauria fet caminant.

Anuncis