Barraques i Barraquetes

imatge del concert de Barraquetes

imatge del concert de Barraquetes

Milers de persones s’han apropat a la darrera edició de Barraques, una de les activitats més esperades de la festa major d’estiu a Malgrat de Mar. Al llarg d’aquest passat cap de setmana s’han celebrat tres dies de concerts a les pistes municipals d’atletisme de l’avinguda de la Pomereda.
Durant la nit de divendres el recinte es va omplir amb 1.400 persones. Dissabte en van ser 2.600 les que s’hi van acostar. La darrera nit de Barraques, diumenge, unes 4.600 persones van disfrutar amb la música de la Summer Moguda. Molts assistents al festival musical es van quedar fora ja que l’aforament havia arribat al seu límit.

El festival musical de Barraques ha estat acompanyat per deu entitats del municipi. A l’interior del recinte hi tenien instal·lada la seva guingueta, on hi venien begudes i menjar amb la finalitat de recaptar diners per a finançar les activitats que organitzen.

Barraquetes

Enguany, s’ha inclòs com a novetat destacada les Barraquetes. Una activitat musical adreçada a les famílies. Ha tingut lloc diumenge a la tarda i ha anat a càrrec de la formació The Pengüins. Petits i grans, uns 400, han ballat les cançons que fa el grup dels temes del cançoner popular a ritme de reggae.