L’enllumenat a l’avinguda dels Pins, a finals d’agost

ellumenat PinsEl passat dijous dia 11 d’agost finalitzava el termini per lliurar els treballs d’enllumenat de l’avinguda dels Pins de Malgrat de Mar. Es van iniciar durant el mes de juny, dos mesos més tard del que s’havia anunciat oficialment.
Ara, des de l’ajuntament s’ha assegurat que l’avinguda estarà il·luminada a finals d’aquest mes d’agost. Segons el govern municipal, els treballs s’han hagut d’aturar degut a un retard en la comanda dels fanals. Se n’han d’instal·lar una cinquantena al llarg de tota l’avinguda, des de la desembocadura de la riera de Sant Genís de Palafolls fins al límit amb la població de Santa Susanna.
Les obres tenen un cost de més de 100.000 euros.

La il·luminació d’aquesta avinguda respon a una antiga demanda de veïns i propietaris de negocis de la zona, així com de persones que hi transiten amb assiduïtat com vianants, corredors i ciclistes.

Anuncis