Nova ubicació, la meitat d’ingressos

fira atraccions MalgratEl canvi d’ubicació de la fira d’atraccions -a l’aparcament de l’avinguda Montserrat- ha comportat una davallada important pel què fa als ingressos dels firaires. Bona part del sector ha facturat un 50% menys respecte als anys anteriors, quan l’activitat estava situada en un tram de l’avinguda Costa Brava. En alguns casos, la baixada d’ingressos ha estat de fins a un 80%. D’altres, pocs, no han facturat ni tan sols per poder pagar el cost d’ocupació de la parcel·la.

Salvador Hidalgo, responsable de la fira d’atraccions, ha manifestat que les expectatives eren bones i ha assegurat no entendre les raons per les quals han baixat tant els beneficis econòmics. “Veníem il·lusionats, això no ens ho esperàvem”, ha indicat. Hidalgo ha atribuït el fet a diversos factors com que ha disminuït l’assistència d’un perfil determinat de públic que acudia amb assiduïtat a la fira. També ha assenyalat que l’activitat ha coincidit amb la de Santa Susanna, que aquest any s’ha allargat. Per últim, Hidalgo ha reconegut que potser s’ha muntat una fira sobredimensionada pel volum de població que hi ha a Malgrat de Mar. “Ens hem posat el llistó massa alt, hi ha hagut massa fira”, ha apuntat.

Salvador Hidalgo, però, s’ha mostrat optimista i ha indicat que en dos anys la fira podria aportar als firaires una millora dels seus beneficis econòmics.

Anuncis