Nova edició de Malgrat Outlet

imatge del primer Malgrat Outlet

imatge del primer Malgrat Outlet

De cara al dia 2 de setembre s’ha previst celebrar el segon Malgrat Outlet. Tal i com ja es va fer en la primera edició, l’esdeveniment es desenvoluparà al pavelló de l’avinguda Tarragona. S’obriran les portes del recinte a les tres de la tarda i es tancaran a les onze de la nit. L’entrada serà gratuïta.

Les instal·lacions del pavelló acolliran diverses parades de comerços de Malgrat de Mar. Tots ells oferiran grans descomptes de final de temporada en roba i complements per a dona, home i infants.

Malgrat Outlet és una activitat organitzada per Malgrat Turisme i l’Associació de Comerciants Malgrat Centre. S’ha subratllat que un dels objectius principals és el de donar a conèixer l’oferta comercial del municipi. També conviden als comerciants no associats a participar en l’esdeveniment.

A la primera edició de Malgrat Outlet, el dia 26 de febrer, hi van participar una trentena de botigues de Malgrat de Mar. A més, s’hi van sumar una vintena de bars i restaurants, que van preparar ofertes i menús especials en els seus locals. D’aquesta experiència se’n va fer una valoració molt positiva per part de totes les parts implicades ja que l’afluència de públic i compradors va ser constant.

Anuncis