L’Open Herberg entra a la recta final

imatge: CTM

imatge: CTM

La 18ena edició de l’Open Memorial Jorge Herberg encara la recta final del campionat. Aquest dijous s’han disputat els quarts de finals femenins i masculins. Dissabte es jugaran les finals i diumenge tindrà lloc el lliurament de premis.
El torneig, puntuable per a la Real Federació Espanyola de Tennis, aplega un total de 44 tennistes, alguns d’ells situats entre les 50 millors posicions del rànquing nacional.
L’esdeveniment esportiu, un clàssic del circuit de tennis, es va iniciar el passat dia 15 i finalitzarà aquest diumenge 21. Els partits es juguen a partir de les vuit del vespre a les instal·lacions del Club Tennis Malgrat.

L’organització ha assenyalat la bona rebuda que està tenint enguany el torneig ja que l’augment de participants i assistents al campionat així ho avalen.

banner CTMalgrat