Pisos buits: un maldecap per a les comunitats de propietaris

pisos buits malgratDarrerament, des de les plataformes veïnals d’arreu s’està denunciant la proliferació de vivendes buides, moltes de les quals estan en mans d’entitats bancàries. Una circumstància de la què se n’aprofiten certs individus per oferir aquests pisos a famílies amb pocs recursos econòmics. Treuen partit del “descontrol” amb què es troben actualment els bancs per ordenar les noves adquisicions en matèria d’habitatge. S’ocupen aquests pisos en espera d’arribar a un acord de lloguer a la baixa o d’un desnonament.
Mentrestant, degut a la lentitud del sistema judicial, una de les parts també perjudicades de la situació són les comunitats de propietaris. Molts han de conviure amb els danys i perills que generen algunes ocupacions com les connexions irregulars als subministraments d’aigua, llum i gas.
Des de KF Malgrat Gestions assenyalen que els administradors de finques poden donar resposta als veïns afectats per amortir les conseqüències d’aquesta problemàtica. Ho fan visitant les comunitats periòdicament, amb l’objectiu de detectar els problemes de manera precoç i així poder actuar immediatament. “La nostra tasca és garantir el bon funcionament de l’escala i estalviar feina i preocupacions al president, membres de la junta i a tots els veïns”, ha assegurat Alícia Fontrodona de KF Malgrat Gestions.

baner 3 KF

Anuncis