Crema un canyissar entre Malgrat de Mar i el barri Sant Lluís

incendi BV-6001Aquest dimarts a la tarda, al voltant de dos quarts de cinc, s’ha declarat un incendi en una zona d’aproximadament una hectàrea de canyes i matolls entre Malgrat de Mar i el barri Sant Lluís de Palafolls. Alguns arbres també han resultat afectats.
El foc ha començat a la carretera BV-6001, entre la rotonda d’entrada al barri Sant Lluís i el Club de Tennis Malgrat, molt a prop de la benzinera. Diversos testimonis dels fets asseguren haver vist com, minuts abans de l’incendi, el conductor d’un vehicle que circulava per aquest tram de carretera llançava una cigarreta des de l’interior del seu cotxe. És per això, que aquesta circumstància s’apunta com la causa més probable de l’origen del foc.

Fins el lloc de l’incendi s’hi han desplaçat bombers de Malgrat de Mar, Pineda, Lloret i Mataró. També hi han intervingut helicòpters bombarders, així com agents forestals i de policia de Malgrat de Mar i Palafolls. Cal destacar també l’actuació de conductors i veïns de la zona presents en el moment dels fets.
Mentre s’han dut a terme les tasques per sufocar el foc s’ha tallat la circulació de vehicles.
En poc menys de mitja hora l’incendi s’ha donat per controlat. No s’ha hagut de lamentar danys personals.

Anuncis