L’Open Herberg arrela un any més a Malgrat de Mar

imatge del campionat (foto: CTM)

imatge del campionat (foto: CTM)

Des del Club Tennis Malgrat s’ha fet un balanç positiu de la 18ena edició de l’Open Memorial Jorge Herberg, celebrat a les pistes del club. El torneig ha tingut lloc durant els dies 15 i 21 d’agost. Hi han participat una quarantena de tennistes, alguns d’ells situats en el rànquing dels 50 millors del circuit estatal.
L’organització ha assenyalat el gran nivell esportiu, el bon ambient viscut i la gran afluència de públic que ha assistit a l’esdeveniment. S’ha volgut subratllar el gran paper desenvolupat pels tennistes del CTM. Jordi Solé ha quedat sotscampió i Cristian Martínez ha arribat a les semifinals del campionat. El club també ha tingut paraules d’agraïment pels patrocinadors de l’esdeveniment esportiu, així com per al públic i jugadors ja que sense ells el memorial no seria possible.

Circuit Juvenil

Durant aquest mes d’agost les instal·lacions del Club Tennis Malgrat també han acollit el Circuit Juvenil -en les categories cadet i júnior. Josep Piña s’ha proclamat sotscampió en la categoria masculí cadet.

Anuncis