Dos ferits lleus en un accident de trànsit

accident bv-6001Una mare i la seva filla, una menor de dotze anys d’edat, han resultat ferides lleus com a conseqüència d’un accident que han patit mentre circulaven en cotxe. Els fets han tingut lloc aquest dimecres a la tarda, a la carretera BV-6001, a mig camí entre el pont del riu Tordera i Malgrat de Mar.
Segons fonts policials, el conductor del vehicle accidentat -el pare de família, que ha sortit il·lès de l’incident- ha frenat sobtadament per evitar atropellar un gos que creuava la carretera. Ha estat en aquest instant quan un camió que circulava en la mateixa direcció els ha envestit pel darrera.

Fins el lloc de l’accident s’hi han desplaçat efectius de la Policia Local, serveis mèdics d’emergències i bombers. La topada ha provocat retencions en ambdós sentits de la circulació. Degut això s’ha hagut de regular el trànsit de vehicles.

La família víctima de l’accident són veïns de Barcelona que estiuejaven en un càmping de Blanes. Mare i filla han estat traslladades a l’hospital de Calella.