Un curtcircuit, causa d’un incendi al carrer Escoles

incendi maquetaEl cable d’una antiga instal·lació elèctrica ha provocat un curtcircuit. Aquesta ha estat la causa de l’incendi que s’ha originat en un un petit taller interior d’un immoble ubicat al carrer Escoles de Malgrat de Mar. En el lloc del succés hi havia diversos materials i estris de pintura com dissolvent ja que el seu propietari hi està construint una maqueta d’un vaixell de fusta, que també ha resultat lleugerament afectada. Sortosament, la ràpida intervenció d’un veí ha evitat que el foc es propagués.

L’incendi ha tingut lloc aquest divendres a la tarda, poc després de les tres. Hi han intervingut Bombers Voluntaris del municipi, del parc de Pineda de Mar i agents de la Policia Local. Durant l’incendi s’ha hagut de tallar el trànsit de vehicles al carrer. En poc menys de mitja hora el foc s’ha donat per controlat i extingit. Ningú ha resultat ferit.

Anuncis