Enquadernaran la versió digital de Som-hi!

som-hi! digitalEls responsables de la revista Som-hi! estan treballant en la enquadernació dels articles apareguts a la publicació en el seu format digital. Es tracta d’una demanada efectuada pels mateixos usuaris de Som-hi! Segons els editors de la revista, és una manera de fer arribar els articles apareguts al web a aquelles persones que no tenien accés a internet. Aquesta edició en paper també inclourà dos especials sobre eleccions municipals, l’entrevista que elmalgratenc va realitzar a Som-hi! i els agraïments que els lectors han fet arribar als seus responsables.

40 anys informant

El primer Som-hi! va sortir l’any 1977. Després de gairebé quaranta anys informant, el mes de juliol de 2015 apareixia l’últim número de la publicació malgratenca.

Anuncis