Tornem al cole!

canfigueras materialL’arribada del mes de setembre significa per a moltes famílies amb fills enllestir els preparatius per al curs escolar 2016-2017. Entre algunes mares i pares s’entén, doncs, la preocupació per les depeses que suposa el preu dels llibres, la roba i el material que hauran d’utilitzar els nens i nenes.
Precisament, una de les despeses que impacta sobre l’economia familiar és la que es destina a material escolar com motxilles, llibretes, carpetes, estris de dibuix, bolígrafs…

Coneixedors i sensibilitzats amb aquesta problemàtica, els responsables de la Papereria-Copisteria Can Figueras de Malgrat de Mar ofereixen un ampli ventall de productes de material escolar amb preus assequibles per a totes les butxaques. A més, es fan descomptes especials per a les famílies nombroses, segons subratllen des de Can Figueras.

Can Figueras és un negoci familiar, especialitzat en la venda de material escolar. També es dediquen a l’enquadernació de llibres. Està ubicat al carrer Dr. Marañón número 5 de Malgrat de Mar.

Can Figueras 001

Anuncis