Abordaran la problemàtica del consum d’alcohol entre els joves

carrer Avi Xaxu

carrer Avi Xaxu

Al llarg d’aquest mes de setembre s’ha previst constituir una taula de treball per debatre l’actual model d’oci nocturn a Malgrat de Mar. En concret, es vol afrontar les diferents problemàtiques que genera el consum d’alcohol entre els més joves ja que es tracta d’una qüestió que va en augment, segons dades municipals.

El consum d’alcohol s’aguditza a Malgrat de Mar sobretot les nits del cap de setmana i genera conflictes en determinats punts del municipi com l’avinguda Colom i el carrer Avi Xaxu, on habitualment es realitza el “botellón”.

Un dels aspectes que més preocupa és de la violència. El darrer any s’ha tingut constància de diversos enfrontaments -alguns d’ells greus- entre grups de joves a la zona d’oci. En algun d’aquests casos, durant la intervenció de la policia, se’ls ha intervingut navalles de grans dimensions.

La idea de crear aquesta taula de treball arrenca després de la proposta que va efectuar el grup municipal de la CUP en el decurs del ple del mes de juliol. Un suggeriment que va ser ben rebut per part l’alcalde i que es va comprometre a tirar endavant.