Cultura convida als Empestats a buscar solucions

foto: Ian Beck

foto: Ian Beck

La queixa del col·lectiu que organitza la Festa dels Empestats a Malgrat de Mar ha rebut resposta del regidor de Cultura. En primer lloc, Albert Cuní ha lamentat que els organitzadors de l’activitat hagin fet públiques les seves crítiques abans de sol·licitar una reunió per intentar solucionar el conflicte. Cuní, en declaracions a Ràdio Palafolls, ha indicat que la forma adoptada pels Empestats no ha estat la més adequada. Tot i això, el regidor de Cultura els ha convidat a asseure’s per abordar el tema.

Albert Cuní també ha subratllat que en cap moment, en el decurs de les trobades prèvies a la celebració de l’activitat, se li ha havia fet arribar el malestar de l’organització. Des de l’ajuntament, segons el regidor, sempre s’han mostrat predisposats a resoldre els entrebancs sorgits.

Finalment, el regidor de l’àrea Cultura ha subratllat que només pot responsabilitzar-se de la gestió municipal de la festa del darrer any. En aquest sentit ha reconegut que alguns compromisos adquirits des del consistori no s’han assolit.

Anuncis