El 2n Outlet de moda reunirà una trentena de comerços

foto: Malgrat Turisme

foto: Malgrat Turisme

Un total de 26 botigues de Malgrat de Mar s’aplegaran a Malgrat Outlet. Es tracta de la segona trobada d’aquestes característiques que s’organitza al municipi amb la finalitat de donar a conèixer el seu teixit comercial. La trentena d’establiments participants posaran a la venda productes en stock i de final de temporada, tots ells a un preu inferior de l’habitual. Els assistents a l’esdeveniment hi trobaran tot allò relacionat amb la moda i els seus complements. N’hi haurà per a tots els gustos: roba unisex, per a dona i home, infantil i juvenil i roba interior. També es vendran sabates, bosses…
Malgrat Outlet obrirà les portes a les 15 h i s’allargarà fins les 23 h. Es farà aquest divendres dia 2 de setembre a les instal·lacions del pavelló de l’avinguda Tarragona.

Malgrat Outlet també aprofita la seva repercussió per promocionar establiments de restauració locals. A l’entrada del recinte, diversos bars i restaurants oferiran als visitants descomptes en tots ells.

Malgrat Outlet està organitzat per Malgrat Turisme i l’Associació de Comerciants de Malgrat.

Malgrat Outlet banner

Anuncis