Demanen un fons de pisos de lloguer social a Malgrat de Mar

pisos carrer Eivissa

pisos carrer Eivissa

El grup municipal Partit Demòcrata Català (PDC) a Malgrat de Mar reitera la seva demanda de crear un fons d’habitatge de pisos de lloguer social al municipi amb l’objectiu de “fer front a emergències socials”. Abans però, proposa també que s’iniciï en breu la redacció del reglament que faciliti la seva gestió. Aquest document serviria per definir els criteris per accedir-hi i el seu funcionament.

En la mateixa línia, els regidors del PDC -a l’oposició- sol·liciten que es destini a casos d’inclusió social i situacions d’emergència el pis propietat de l’ajuntament ubicat al carrer Eivissa. Actualment buit i en desús, segons ha confirmat el mateix partit.

Aquesta demanda, el PDC la traslladarà a la resta de grups polítics municipals durant la pròxima sessió plenària, prevista inicialment el dijous dia 15 de setembre.

Anuncis