La calor, protagonista del 2n Outlet de moda

Malgrat de Mar ha celebrat la segona edició del Malgrat Outlet. Una activitat dedicada a la venda de productes fora de temporada. Els comerços participants han aplaudit novament la iniciativa, però han posat de manifest que el pavelló de l’avinguda Tarragona potser no era el lloc idoni per acollir-ho a l’estiu degut a la intensa calor que hi feia.

La regidora de Turisme i Comerç, Carme Ponsa ha indicat que es recolliran les demandes dels comerciants i que es tindran en compte per una futura edició. “Totes les accions que fem les fem per ells, per dinamitzar el comerç. Tot el que ens aporten ho recollim i quan acabem la segona edició de l’Outlet en farem una valoració”, ha assenyalat.

Malgrat Outlet ha tingut lloc aquest passat divendres dia 2 de setembre. Ha servit d’aparador per promocionar el comerç local.