Malgrat de Mar recupera el mercat turístic tradicional

temporada turística 2016Malgrat de Mar recupera progressivament el mercat tradicional en el sector turístic. Un increment que ja va començar a produir-se la temporada passada. Els visitants que han triat aquest estiu el municipi com a destinació per a les seves vacances són bàsicament francesos, britànics, espanyols i holandesos. També s’ha notat un augment del turista rus. L’anomenat turisme familiar s’ha imposat a la resta de perfils amb estades de llarga durada, de fins a vuit dies de mitjana en la majoria de casos. Alguns, però, s’han allotjat al municipi entre tres i quatre dies.

Carme Ponsa, regidora de Turisme, ha valorat molt positivament aquestes dades. “Si continua així, la tendència de cara a la pròxima temporada és clarament a l’alça”, ha indicat. Ponsa ha subratllat que tot el sector -hotels i càmpings- s’està implicant en perfeccionar les seves infraestructures. “Si el sector millora les instal·lacions, es poden oferir millors serveis”, ha apuntat. També ha volgut assenyalar que “els turistes s’han tornat més exigents i això t’obliga a millorar”, ha reiterat. A més, “si el servei és bo els visitants estan disposats a pagar-ho”, ha afegit Carme Ponsa.

Durant el que portem de temporada, la mitjana en ocupació turística a Malgrat de Mar ha estat del 80%. La dada més positiva s’ha produït durant el mes d’agost, amb el 95% d’ocupació en pràcticament tots els hotels i càmpings.

Anuncis