L’associació Eix Passada-Girona ja camina

imatge del carrer Girona

imatge del carrer Girona

Aquest passat dilluns al vespre, els veïns dels carrers Passada i Girona de Malgrat de Mar han mantingut una nova trobada. Ha servit bàsicament per manifestar la seva consolidació com a associació veïnal. També s’han acordat les inquietuds que exposaran durant la reunió prevista amb l’alcalde per aquest dimecres dia 7 de setembre.

La presidenta de l’associació Eix Passada-Girona, Núria Girons, ha assenyalat que els darrers dies ja han començat a donar-se a conèixer a tot el veïnat. “Ho fem casa per casa i això és una feina de molts mesos”, ha subratllat. Girons ha indicat que qualsevol veïna o veí que es vulgui posar en contacte amb l’associació ho pot fer via correu electrònic (eixpassadagirona@gmail.com) o bé dirigir-se a les reunions que realitzen a les vuit del vespre cada primer dilluns de mes, a la Capella de l’Antic Hospital.

Anuncis