Marxa de Torxes a Malgrat de Mar

marxa-torxesPer aquest dissabte dia 10 de setembre s’organitza a Malgrat de Mar la primera Marxa de Torxes, un acte de caràcter reivindicatiu que se celebra arreu de Catalunya per demanar la seva independència.

La marxa iniciarà el seu recorregut al parc de Can Campassol a les deu de la nit. La cercavila continuarà pels carrers del municipi en direcció el Parc del Castell, on s’hissarà la senyera i es cantarà l’Himne dels Segadors.
Unes hores abans de la marxa, els interessats en participar-hi podran adquirir una torxa a la parada que hi haurà instal·lada a la plaça de l’església al llarg de tota la tarda, així com a Can Campassol just abans d’iniciar-se la Marxa de Torxes.

11 de setembre

L’endemà diumenge dia 11 de setembre tindrà lloc la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. A les deu del matí hi haurà l’acte institucional davant les portes de l’ajuntament. Una hora més tard, a les onze, el parc de Can Campassol acollirà la tradicional ofrena foral, a càrrec de diferents entitats de Malgrat de Mar.

Anuncis