L’alcalde es compromet a donar resposta als veïns de l’eix Passada-Girona

eix-passada-gironaL’entitat veïnal que aplega els carrers Passada i Girona de Malgrat de Mar s’ha reunit amb l’alcalde aquest dimecres. La presidenta de l’associació ha valorat positivament la trobada. Núria Girons ha subratllat la “postura dialogant i les ganes de solucionar les coses” per part del socialista Joan Mercader.

Durant la trobada se li han exposat les problemàtiques que més preocupen als veïns de la zona. La primera està relacionada amb les inundacions que pateixen aquests carrers quan plou. Segons la presidenta de l’associació, l’alcalde els ha assegurat que s’està pendent d’una subvenció de la Diputació de Barcelona per desenvolupar un estudi sobre la recollida d’aigües pluvials.

Una altra de les preocupacions importants del veïnat és el trànsit. Núria Girons ha explicat que, en certa manera, l’alcalde ha reconegut que el fet de convertir en zona de vianants algunes zones ha comportat sacrificar els carrers Passada i Girona, “convertint-los en cap de turc”, ha matisat Girons.
Amb l’objectiu de disminuir el trànsit als seus carrers, els veïns han transmès a Joan Mercader la proposta de desviar els vehicles pesats per l’avinguda Costa Brava, així com reobrir el carrer del Carme. “Volen compartir el trànsit”, ha indicat Girons. L’alcalde els ha recordat que s’està a l’espera d’un nou estudi de mobilitat.

Finalment, i pel què fa al manteniment dels carrers. L’associació Eix Passada-Girona ha recordat a l’alcalde que és “totalment nul”. Han apuntat la necessitat d’asfaltar sobretot el carrer Passada i s’han queixat de la manca de voreres en un tram del carrer Girona. El soroll que provoquen algunes tapes de clavegueram i la brutícia als embornals han estat altres qüestions que els veïns han tractat amb l’alcalde.

La trobada entre els representants de l’associació Eix Passada-Girona i l’alcalde ha finalitzat amb el compromís del socialista de donar-los resposta en el termini d’un mes. La qual cosa els veïns han agraït, “però volem fets”, ha indicat la presidenta de l’entitat veïnal.

Anuncis